Köra Lamborghini Stockholm

Man ska inte tro att det bara är en dröm att köra Lamborghini Stockholm, det är något som helt klart kan bli en verklighet. Faktum är att allt fler har börjat boka in körningar med denna ikoniska bil som en present, eller en speciell upplevelse för en event. Det kan handla om en svensexa eller möhippa, då man vill ge bort något som är lite över det vanliga. Eller så kanske man vill boka en romantisk helg med sin äkta hälft, och göra något som inte hör till vardagen.köra Lamborghini stockholm

Att köra Lamborghini Stockholm kan man definitivt inte beskriva som vardagligt. Det är en oförglömlig upplevelse som man gärna upprepar. Detta är anledningen till varför det är en så bra present för den som har allt, eller som kanske förtjänar något lite extra. Många företag bokar också in att köra Lamborghini Stockholm för ett event eller kick-off, det har blivit allt vanligare att ge sina anställda något extra speciellt för att styrka samarbetet och arbetsglädjen. Ellelr så kan man ha det som första pris i en av de tävlingar man anordnar under dessa tillfällen.

Företag som hyr ut Lamborghini Stockholm

Köra Lamborghini med Gr8experience
 GR8experience i Stockholm                                                           Gr8experience är störst i Europa på just sportbilsupplevelser och självklart har de ett par riktiga italienska hingstar i stallet i Stockholm. Kunniga instruktörer med lång erfarenhet ger fantastiska möjligheter till Lamborghini körning i Stockholm.

Pris:

Från 474 kr


 

Köra Lamborghini med Upplevelse
Upplevelse.com i Stockholm

Upplevelse.com är ett av Sverige största företag på upplevelser! Dom har ett stort utbud av supersportsbilar! I Stockholm finns alla modeller tillgängliga och dom har även Ferrari sportbilar som man kan hyra till bästa pris!

Modeller: Varierande – Följ länken och se aktuella modeller!

 

Pris:

Från 895 kr


 

Great days logo
Hyr Lamborghini av Greatdays i Stockholm

GreatDays har hakat på trenden att erbjuda paket att köra sportbilar. De har idag ett stort utbud av inte bara Lamborghini och Ferrari men även en av få Mclaren bilar i Sverige! Goda möjligheter att slå hastighetsrekord på bana eller bara köra runt ute på vägarna!

Modeller: Lamborghini Gallardo LP560-4, Lamborghini Gallardo Superleggera 570-4, Ferrari 430, Mclaren MP4-12

Pris:

Från 695 kr


 

box 2
Box Experience i Stockholm

Boxexperience kan garantera din unika supersportbils upplevelse. Box Experience är ett flexibelt upplevelseföretag som specialiserar sig på upplevelser i Stockholmsområdet. Både Lamborghini och Ferrari bilar ingår i deras Stockholmstall!

Modeller: Lamborghini Gallardo mm…

 

Pris:

Från 895 kr


 

När man bokar för att köra Lamborghini Stockholm brukar man kunna välja mellan olika alternativ. Många tar en provkörning där man sitter bakom ratten i ett visst antal minuter eller kilometer (beroende på hur fort man kör). Dessa körningar hålls ofta lite utanför själva staden, så att man har fritt fram på vägarna. Annars kan man hyra den för ett dygn eller kanske en week-end.

Det är en alldeles speciell känsla att köra Lamborghini Stockholm, att känna alla de hundratals hästkrafterna under motorhuven och ha kontrollen över det hela. Man får verkligen ett minne för livet, och därför har detta blivit en populär present de senaste åren. Det är inte bara inbitna bilentusiaster som uppskattar att få provköra en av världens mest potentiella bilar, om man inte redan är omvänd så blir man det ganska snabbt.

Innan man sätter sig och kör iväg så går man igenom hur bilen fungerar och hur man kör den på bästa sätt. Eftersom det är annorlunda än vanliga bilar, det handlar om att gå från 0 till 100 på ett par sekunder, så är det bäst att förbereda sig något. Då kan man njuta mer av upplevelsen och få ett minne för livet. Att köra Lamborghini Stockholm är verkligen en perfekt present för någon man tycker om, men även för en själv.

Copyright 2022 | Köra Lamborghini.se