Köra Lamborghini i Uppsala

Att köra Lamborghini Uppsala är verkköra lamborghini uppsalaligen en upplevelse man inte ska missa. Man kan boka in en längre eller kortare körning, men man ska helt klart se till att prova på detta. Det kostar inte så mycket heller, en vanlig person kan lätt klara av att ta sig en provkörning. Eller ännu bättre- ge bort det i present till någon man bryr sig om. Kanske en bra ide’ för bröllopsdagen, något man kan ge till varandra.

En del arrangörer erbjuder att köra Lamborghini Uppsala en viss sträcka, som 12 eller 80 kilometer. Andra har en tidsbegränsning, ofta en halv timme eller en timma. Men man kan också hyra denna härliga bil över en helg, ta med sig sin partner och bara njuta av att vara ute och köra.


 

Företag som hyr ut Lamborghini i Uppsala

Köra Lamborghini med Gr8experience
Kör Lamborghini med Gr8experience i Uppsala

Gr8experience är ledande i Sverige på upplevelser med supersportbilar! Kunnig personal hjälper dig att få ut det maximala av din upplevelse. Dom har ett stort utbud av bilar och olika upplevelsepaket till marknadens bästa priser!

ModellerLamborghini Murcielago LP640, Lamborghini Gallardo LP560-4 M.fl.

Pris:

Från 474 kr


 

Köra Lamborghini med Upplevelse
Upplevelse.com i Uppsala 

Upplevelse.com är ett av Sverige största företag på upplevelser! Detta gäller även för Malmö. Dom har ett stort utbud av supersportsbilar allt från Lamborghini till Ferrari!

Modeller: Varierande – Följ länken och se aktuella modeller!

Pris:

Från 895 kr


 

Great days logo
Hyr Lamborghini av Greatdays i Uppsala

GreatDays har hakat på trenden att erbjuda paket att köra sportbilar. De har idag ett bra utbud av både Lamborghini och Ferrari bilar! Kör nytt hastighetsrekord på racerbana eller kör ute på de vanliga vägarna.

ModellerLamborghini Gallardo LP560-4, Lamborghini Gallardo Superleggera 570-4

Pris:

Från 695 kr


 

box 2
Box Experience i Uppsala 

Boxexperience kan garantera din unika supersportbils upplevelse på många olika platser i Sverige. Uppsala är inget undantag, här kan du köra både Lamborghini och Ferrari bilar.

Modeller: Lamborghini Gallardo m.fl.

Pris:

Från 895 kr


 

Alla tycker om att köra Lamborghini Uppsala, det är inte begränsat till bilentusiaster. Så fort man hör motorn och känner all kraft som nästan verkar explodera där inne så förstår man varför denna bil är så eftertraktad. Vissa modeller produceras bara i några få exemplar, men även de vanligare varianterna är inte direkt masstillverkade. Det här är en exklusiv bil, med maximum av komfort och teknologisk utveckling. Under årens lopp har man lyckats pressa in mer kraft i bilen, samtidigt som man reducerat vikten. Nu kommer man upp till 100 kilometer i timmen på mindre än tre sekunder. Det tar nästan längre tid att säga det än det tar för bilen att komma igång- tre sekunder.

Alla Lamborghinis bilar är uppkallade efter kända tjurar som deltagit i tjurfäktningar. Tjurar som är kända för sin styrka, grymhet eller snabbhet. Allt detta har man försökt samla i dessa kraftfulla bilar, de är båda snabba och starka. Och det är absolut grymt att köra dem, det är något man alltid kommer att se tillbaka på med glädje. Att köra Lamborghini Uppsala är något man verkligen ska planera in i sin kalender. Man kan köpa ett presentkort och ge bort till någon, eller så bokar man in det för möhippan. Det har blivit trendigt att köra sportbil som en del av festligheterna, och man kan utan problem förstå varför.

Ett annat tillfälle för att köra Lamborghini Uppsala är under en kick-start eller företagsevent. Det kan också vara en bra bonus för säljarna, något som man gärna jobbar för att uppnå. Ung och gammal, man eller kvinna- det finns så gott som ingen som inte skulle uppskatta att få sätta sig i en Lamborghini, vrida om nyckeln och susa iväg.

Copyright 2022 | Köra Lamborghini.se