Köra Lamborghini i Göteborg

Lamborghini göteborgDet är inte bara killar som tycker om att köra Lamborghini Göteborg. Många tjejer bokar in en körupplevelse för möhippan, där man i några minuter kan ha full kontroll över denna kraftfulla bil. Man kanske inte kan utnyttja h ela dess potential på ett par kilometers körning men det gör faktiskt ingenting. En del kallar det för en monsterbil medan andra pratar om hur lik den är ett flygplan.

Att köra Lamborghini Göteborg är som att styra en tjur. Det är inte för inte som fabriken alltid använder namnen på kända tjurar för att beskriva sina bilar, det finns minst lika mycket mod, styrka och snabbhet under huven. Vanligtvis så kör man lite utanför själva staden för att verkligen kunna trycka ner gaspedalen.


Företag som hyr ut  Lamborghini i Göteborg

Köra Lamborghini med Gr8experience
Kör Lamborghini med Gr8experience i Göteborg:

Gr8experience är ledande i Sverige på upplevelser med supersportbilar! Dom har ett stort utbud av bilar och olika upplevelsepaket som garanterar din unika upplevelse! Personalen är kunnig och garanterar dig den ultimata supersportsbil upplevelse i Göteborg.

ModellerLamborghini Murcielago LP640, Lamborghini Gallardo LP560-4

Pris:

Från 474 kr


 

Köra Lamborghini med Upplevelse
Kör Lamborghini med Upplevelse.com

Upplevelse.com är ett av Sverige största företag på upplevelser! Dom har ett stort utbud av supersportbilar i Göteborg. Perfekt för den ultimatativa Lamborghini upplevelse!

Modeller: Varierande – Följ länken och se aktuella modeller!

 

Pris:

Från 895 kr


 

Great days logo
Kör Lamborghini med Greatdays

GreatDays har hakat på trenden att erbjuda paket att köra sportbilar. De har idag ett bra utbud av både Lamborghini och Ferrari bilar! I Göteborg kan man köra både på de vanliga vägarna och köra race på bana.

ModellerLamborghini Gallardo LP560-4, Lamborghini Gallardo Superleggera 570-4, Ferrari 430, Mclaren MP4-12.

Pris:

Från 695 kr


 

box 2
Hyr Lamborghini av Box Experience i Göteborg 

Boxexperience kan garantera din unika supersportbils upplevelse. I Göteborg erbjuder de en rad olika möjligheter för Lamborghini älskaren att utnyttja!

Modeller: Lamborghini Gallardo

 

Pris:

Från 895 kr


 

För en upplevelse är det att köra Lamborghini Göteborg. En som man inte glömmer i första laget. Därför är det en perfekt present, och inte bara på svensexor och möhippor. Många bokar in en körupplevelse som en födelsedagspresent eller bröllopsgåva. Man kan också hyra bilen över en helg, till exempel, och ta sig runt i länet. Varför begränsa sig till några minuter av Lamborghini körning? Eller ens en timmes körning som många arrangörer erbjuder?

Innan man sätter sig i bilen så får man instruktioner av den kunniga personalen. Detta är inte en vanlig bil, det handlar ju om att köra Lamborghini Göteborg. De flesta har aldrig varit i närheten av något liknande och det kan vara bra att få en del tips om hur man ska hantera detta monster, denna tjur. Samtidigt är det kul att veta lite extra om en av världens dyraste och mest populära bilar, det hör nästan till allmänbildningen.

Om man vill ha en absolut oförglömlig upplevelse ska man köra Lamborghini Göteborg. Det går inte att beskriva den känsla av fart och frihet som man upplever i den bilen. Att sitta lågt, de flesta av deras bil ligger inte högt över marken, stänga de speciella dörrarna och vrida om nyckeln. Bättre kan det nästan inte bli. Många arrangörer har väntelistor just för att det är något som de flesta vill vara med om. Vissa av de nya modellerna går från 0 till 100 på under tre sekunder, det är som en raket som sätter iväg. Man ska inte missa chansen att prova på något liknande o ch tämja en av Lamborghinis tjurar.

Copyright 2022 | Köra Lamborghini.se