Köra Lamborghin i Malmö

köra lamborghini malmöDet finns få saker som är så fantastiska som att att köra Lamborghini Malmö, denna exklusiva italienska bil som många drömmer om men få äger. Nu har man flera möjligheter med arrangörer som anordnar denna speciella upplevelse. Det kanske inte låter så mycket att sitta bakom ratten i en halv timme. Men man hinner få med sig den där hisnande känslan av att inte bara sitta i en av världens bästa bilar men också att köra den. Det är en upplevelse man inte glömmer i första taget.

En del bokar in att köra Lamborghini Malmö som en present till någon man tycker om. Det kan vara för svensexan, en födelsedag eller helt enkelt för en romantisk träff. För många är det ett guldkantat moln som gör dagen till något alldeles särskilt, ett datum som man kommer att minnas i många år framöver. Något man gjort tillsammans och som inte direkt hör till vardagen.

Företag som hyr ut Lamborghin i Malmö

Köra Lamborghini med Gr8experience
 Gr8experience i Malmö:

I Sveriges tredje största stad är det inga problem att köra supersportbilar. Gr8experience är ledande i Sverige på upplevelser med supersportbilar, Malmö är inget undantag! Dom har ett stort utbud av bilar, även Ferraris och olika upplevelsepaket som garanterar din unika upplevelse!

ModellerLamborghini Murcielago LP640, Lamborghini Gallardo LP560-4 m.fl.

Pris:

Från 474 kr


 

Köra Lamborghini med Upplevelse
Upplevelse.com i Malmö

Upplevelse.com är ett av Sverige största företag på upplevelser! Dom har ett stort utbud av supersportsbilar! I Malmö finns det många paket att välja mellan och ett stort utbud av Lamborghini modeller att välja mellan!

Modeller: Varierande – Följ länken och se aktuella modeller!

 

Pris:

Från 895 kr


 

Great days logo
Lamborghini med Greatdays i Malmö 

GreatDays har hakat på trenden att erbjuda paket att köra sportbilar. De har idag ett bra utbud av både Lamborghini och Ferrari bilar! Sätt hastighetsrekord på racerbana eller kör runt i det fria ute på vägarna. Du bestämmer – GreatDays fixar!

ModellerLamborghini Gallardo LP560-4, Lamborghini Gallardo Superleggera 570-4, Ferrari 430, McLaren MP4-12

Pris:

Från 695 kr


 

box 2
 Box Experience i Malmö 

Snabbt, smidigt och billigt! Boxexperience kan garantera din unika supersportbils upplevelse.

Modeller: Lamborghini Gallardo m.fl.

 

Pris:

Från 895 kr


 

Andra väljer att låta sina anställda prova på att köra Lamborghini Malmö, som en del av ett event eller kick-start. Det är ett bra sätt att motivera sina medarbetare och få dem att koppla av. När de sedan kommer tillbaka till jobbet är de fulla av energi, ungefär som bilen de kört. I alla fall är det vad man hoppas på, en anledning till varför allt fler chefer ser till att anordna något speciellt i alla fall en gång om året.

Man får instruktioner om hur man kan köra Lamborghini Malmö, det är bra mycket bättre än att bara sätta sig i bilen och köra iväg. Även om man haft körkort i flera år så är det en viss skillnad mellan vanliga personbilar och lyxbilar i denna klass. Man vill ju inte heller förlora tid med att fumla med bilen, här gäller det att utnyttja alla de hästkrafter man har till förfogande. Det är något alldeles speciellt när motorn kommer igång och man nästan kan höra hur den jobbar för högtryck där inne. När man sedan trycker på gaspedalen och inser att man har kontroll över all denna kraft så är man i himmelriket.

Att köra Lamborghini Malmö är en glamorös upplevelse, en liten smakbit på hur de rika i världen lever. Men framför allt så är det en stor tillfredsställelse att få köra ett mästerverk, ett fordon som är gjort för höga hastigheter. En bil som har all den komfort man kan önska sig inne i kupe’n, och mer där till, förutom den styrka som finns under huven.

Copyright 2022 | Köra Lamborghini.se